خلاصه متن:
هزینه های تعمیرات خودرو سرسام آور شده و اگر در حال رانندگی حادثه ای برای خودرویمان رخ دهد، آرزو می کنیم کاش این مسیر را هرگز نمی رفتیم.
البته بهتر آن است که درس بگیریم و ضمن اینکه خودمان خودرویمان را بیمه بدنه می کنیم؛ به دیگران نیز توصیه کنیم خودرویشان را بیمه بدنه کنند.
چرا بیمه بدنه؟
در واقع باید گفت: چرا که نه؟ چرا خودرویم را بیمه بدنه نکنم درحالی که با بیمه بدنه دیگر دغدغه ی حادثه برای خودرو را ندارم.
مسأله ی ناراحت کننده ایست که در تصادفی که منجر به خسارت به هر دو خودرو شده است، ما مقصر حادثه باشیم.
در این حالت بیمه شخص ثالث خسارت طرف مقابل را می پردازد اما خسارت وارده به ماشین ما چه می شود؟
در واقع بیمه بدنه مکمل بیمه شخص ثالث است که خسارت های وارده بر اثر حادثه، آتش سوزی و سرقت اتومبیل شما را جبران می کند.
پوشش های بیمه بدنه
الف - خسارت بر اثر حادثه:
در صورت رخ دادن حادثه برای خودرو، از جمله برخورد خودرو به اجسام ثابت، برخورد خودرو به اجسام متحرک، برخورد اجسام متحرک به خودرو یا سقوط خودرو به گودال یا رودخانه و . خسارت وارده جبران می شود.
ب - خسارت ناشی از آتش سوزی: علاوه بر آتش سوزی، جبران خسارت وارده بر اثر صاعقه و انفجار را نیز اضافه کنید.
ج - خسارت ناشی از سرقت خودرو: اگر خودرو به سرقت رفت؛ یا درحال اقدام به سرقت خودرو به خودرو یا به لوازم اضافی درج شده در بیمه نامه آسیبی وارد شد؛ بیمه بدنه جبران می کند.
در ضمن اگر در زمان نجات خودرو یا انتقال خودرو خسارتی وارد شد، جبران آن در تعهدات شرکت بیمه است.
پوشش های اضافی بیمه بدنه:
جبران برخی از خسارات وارده به اتومبیل تحت پوشش بیمه بدنه خودرو نیست و مالک خودرو باید برای بهره مندی از مزایای این نوع پوشش هزینه ی بیشتری بپردازد؛ این پوشش ها عبارت است از:
جبران هزینه های ایاب و ذهاب، خسارت های ناشی از پاشیده شدن اسید یا رنگ، کشیدن میخ یا ایجاد حادثه در کشورهای خارجی نیز جزو پوشش های اضافی بیمه بدنه است که مالک خودرو با پرداخت مبلغی بیشتر آن ها را در بیمه نامه خودرو در تعهدات شرکت بیمه گر قرار می دهد.
مطالب مرتبط:
درباره این سایت