بیمه عمر ایران چیست؟

بیمه ایران در کنار انواع خدمات بیمه‌ای خود مثل بیمه بدنه ایران، ثالث و … دارای چندین طرح برای بیمه عمر و سرمایه‌گذاری است. در واقع بیمه عمر و سرمایه‌گذاری ایران بیمه‌نامه‌ای است طولانی مدت که بیمه‌گذار در کنار سرمایه‌گذاری ارزشمند  از پوشش‌های قابل توجهی نیز برخوردار می‌شود. در ادامه تمامی امکانات و طرح‌های این بیمه نامه بررسی خواهد شد اما قبل از آن بد نیست مختصری از شرکت بیمه ایران بدانیم:

شرکت بیمه ایران از آذر ۱۳۱۴ در صنعت بیمه ایران شروع به کار کرد. اولین نمایندگی های بیمه ایران در سال اول در شهرهای مشهد، اصفهان، همدان، اهواز و بوشهر تاسیس شد. اکنون با گذشت ۸۴ سال از تاسیس این شرکت، بیمه ایران  با دارا بودن ۲۰۵ شعبه فعال و مجتمع خدمات‌ بیمه‌ای در سراسر کشور و ۱۲ شعبه و نمایندگی در خارج از کشور و با داشتن بیش از ۳۷۷۰ دفتر نمایندگی حقیقی و ۱۵۶ نماینده حقوقی تحت عنوان شرکت خدمات بیمه ای (در مجموع ۴۲۵۶ نمایندگی، کارگزار و شرکت خدمات بیمه‌ای )، بزرگترین شبکه عرضه بیمه در کشور را در اختیار دارد. همچنین بیمه ایران با داشتن ۳۲ درصد از سهم بازار بیمه کشور بیشترین سهم را در ارائه بیمه دارد.

عبارات مورد استفاده در بیمه عمر ایران درصورتی‌که به حوزه بیمه آشنا نیستید پیشنهاد می‌کنیم که حتماً قبل از ادامه متن، این بخش را بخوانید تا بتوانید مزایا و طرح‌هایی که در این مقاله به آن می‌پردازیم را به راحتی و درستی درک کنید. بیمه‌گر: بیمه‌گر همان شرکت بیمه است که وارد قرارداد با متقاضی خرید بیمه می‌شود. بیمه‌گزار: بیمه‌گزار شخصی است (حقیقی یا حقوقی) که اقدام به خرید بیمه می‌کند و پرداخت اقساط و حق بیمه بر عهده او خواهد بود. بیمه‌شده: بیمه‌شده کسی است که در واقع مورد بیمه است. برای مثال درصورتی‌که پدر خانواده برای فرزندش بیمه عمر خریداری کند، بیمه‌گزار پدر خواهد بود و بیمه‌شده فرزند. در بیمه عمر ایران، بیمه‌شده تحت پوشش بیمه است نه بیمه‌گزار. سرمایه عمر: سرمایه‌ای است که در صورت فوت بیمه‌شده به ذینفعان او پرداخت می‌شود. سرمایه حادثه: سرمایه‌ای است که در صورت فوت بیمه‌شده بر اثر حادثه به ذینفعان او پرداخت می‌شود. سرمایه حادثه: سرمایه‌ای است که در صورت فوت بیمه‌شده بر اثر حادثه به ذینفعان او پرداخت می‌شود. ذینفع: ذینفع کسی است که در صورت فوت بیمه‌شده، سرمایه بیمه عمر به او تعلق خواهد گرفت. برای مثال شخصی خودش را بیمه می‌کند. در این حالت بیمه‌گزار و بیمه‌شونده خود او خواهد بود. در صورتی‌که در بیمه‌نامه‌‌اش همسرش را به عنوان ذینفع خود ذکر کند بعد از فوت او سرمایه بیمه عمرش به همسر او تعلق خواهد گرفت. مدت قرارداد: مدت‌زمانی که بیمه‌گزار متعهد به پرداخت حق بیمه است و شرکت بیمه، بیمه‌شده را تحت پوشش‌های بیمه عمر قرار می‌دهد. در شرکت‌های مختلف برای مدت قرارداد حداقلی وجود دارد که شما خود آن را انتخاب می‌کنید. ضریب تشکیل سرمایه بیمه عمر: ضریبی است که بر حق بیمه ماهانه اعمال می‌شود و سرمایه عمر را تعیین می‌کند. شرکت‌های مختلف ضرایب تشکیل سرمایه متفاوتی را ارائه می‎دهند. برای مثال حق بیمه ماهانه 20 هزار تومان است و ضریب تشکیل سرمایه 300. سرمایه عمر فرد 6 میلیون تومان خواهد بود. درصد افزایش سالانه حق بیمه: برای خنثی کردن اثر تورم بر سرمایه ذخیره شده در بیمه عمر ایران و حفظ ارزش آن، سالانه درصدی به حق بیمه پرداختی اضافه می‌شود. بسته به شرکت بیمه می‌توانید ضرایب افزایش سالانه متفاوتی را انتخاب کنید.

مطالب مفید 

محاسبه بیمه بدنه ایران

قیمت بیمه بدنه ایران

بیمه آتش سوزی ایران

نمایندگی بیمه ایران شمال تهران


نمایندگی بیمه ایران تهران

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بیمه ,سرمایه ,بیمه‌شده ,شرکت ,می‌شود ,بیمه‌گزار ,بیمه ایران ,شرکت بیمه ,برای مثال ,سرمایه بیمه ,پرداخت می‌شود ,ضریب تشکیل سرمایه ,سرمایه حادثه سرمایه‌ای ,می‌شود سرمایه حادثه ,پرداخت می‌شود سرمایه
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دنیای روانشناسی دفتر آشپزی Lance گروه تلگرام - لینکدونی تلگرام - لینک گروه تلگرام - گروه دوستیابی - چت حفاظ شاخ گوزنی معرفی سایت دستوار پایگاه اینترنتی شهر گیوی تنهاترین پسر دنیا